Voor informatie over de auteur van deze blog kunt u schrijven naar: cordialiter@gmail.com

zondag 12 februari 2012

De Kerk

[In de geschriften van Maria Moeder van Jezus Deluil Martiny]

"De Kerk, in verschillende delen van zijn leven, weerspiegelt, als een zeer trouwe spiegel, het leven van Jezus, het Hoofd en Bruidegom. Alle mysteries, alle daden van het leven van onze Heer werd het onderwerp van speciale eerbetoon en bijzondere bronnen van de genade, toegepast met meer of minder overvloed, op basis van tijden, gevaren of de behoeften van de kerk. "

"Wees niet bang grote gevaren voor de Kerk: dit is niet de Kerk in gevaar, het heeft het woord van Jezus Christus, en niets kan schudden. Die risico lopen zijn de dissidenten en tegenstanders van elke soort ... "

"In extreme pijn en het lijden dat de universele Kerk, in deze helse onderdrukking van de mensen van het geloof, in dit desolate harten van de christenen, en deze woede tegen de religieuze orden, moeten we niet proberen om een ​​paar handen te verzamelen in de smeekbede dat blijven stijgen naar de hemel, op een paar harten die huilen onophoudelijk genade, en voortdurend het aanbieden van het Bloed van onze Heer en in een slechte reparatie offers van zoveel misdaden, en voor het einde van de kwaden ongehoord Kerk. "

"Ah! Ik hou van de snelheid van onderwerping aan Rome! Dit is de stenen boerderij die er zijn, geen waarheid. "

"'Het Christus nam om te lijden en dus vul in zijn heerlijkheid' (LC24, 26), is het noodzakelijk dat de Kerk en de zielen gaan via dezelfde weg. De Kerk niet slechts een dag leeft bij de martelaren vielen, zoals valt de winter sneeuwvlokken, niemand zou nog niet gedacht hebben dat alles verloren was? Nee, was hun bloed de voorbereiding van de triomfen van de toekomst! We leven niet voor onszelf, moeten we alles in Gods bedoelingen. "

"Satan heeft als doel, het ideaal van sekten is om de wereld Jezus Christus te jagen, om alle herinnering aan zijn leer af te schaffen en de zielen rukken, dus we moeten lief Jezus Christus, we verenigen om Jezus Christus, imiteren Jezus Christus, het winnen van zielen voor Jezus Christus. "